Guide to Find the Best Airsoft Parts


0

Het mooie van airsoft wapens is dat je een krachtig wapen kunt bouwen, zelfs als je op dit moment geen budget hebt. Begin gewoon met het basisplatform en verbeter het door de interne en externe componenten te updaten.

En dan hebben we het nog niet eens over het feit dat er bij de keuze van het juiste model ook nog reparaties en bijsturingen met reserveonderdelen kunnen worden uitgevoerd, waardoor de totale prijs lager wordt. Echter, het kan de praktijk zijn om het beste platform en onderdelen van airsoft te vinden voor elke baan.

Het kan teleurstellend zijn, maar we hebben een uitgebreide gids samengesteld om de beste onderdelen van Airsoft te vinden, of u nu op zoek bent naar interne of externe apparatuur.

Beste interne Airsoft

Als u de prestaties of het bereik van uw wapen wilt verbeteren, moet u eerst het interieur verbeteren. Dus ik zal beginnen met de meest populaire onderdelen bij de luchtvaartmaatschappijen, afhankelijk van het type wapen.

Onderdelen voor AEG

AEG’s zijn eenvoudig te installeren, te repareren en te upgraden. U vindt een breed scala aan producten, maar de belangrijkste categorieën zijn als volgt:

 • Luchtstraalpijpen
 • Bussen en lagers
 • Cilinders en cilinderkoppen
 • Zuigerkoppen
 • Verzending
 • Verzending
 • Pop-ups of onderdelen voor hen
 • Mosfetz
 • Motoren
 • Veren en rails
 • Bedrading en elektrisch gereedschap

Zoals u ziet is de lijst met interne AEG-punten vrij lang, dus ik zal slechts enkele (meest wenselijke) voorbeelden geven.

CYME M14 VERSNELLINGSBAK

https://airsoftgunslover.com/wp-content/uploads/2020/04/word-image-4.jpeg

CYMA is een gerenommeerde fabrikant van airsoftpistolen (zoals hier genoemd), maar ze produceren ook onderdelen die zowel in hun eigen serie als die van andere fabrikanten passen. Zo maken ze bijvoorbeeld complete transmissies zoals deze, die bij de CYMA M14-modellen ter vervanging van de versie 7-transmissie kunnen worden gebruikt. Vergeet niet dat een professionele installatie wordt aanbevolen (niet aanbevolen of aanbevolen voor beginners).

Koop nu.

GATE AIRSOFT PICOSSR 3 MOSFET BLOK

https://airsoftgunslover.com/wp-content/uploads/2020/04/word-image-5.jpeg

Het belangrijkste doel van het Mosfet-apparaat is om het AEG-pistool krachtiger te maken, met een snellere trekkerreactie en een betere schietsnelheid. Dit apparaat doet dit alles door de energie van de accu naar de motor te geleiden, waardoor mechanische trekkercontacten worden vermeden.

Zo zijn de wapens sneller en krachtiger en zijn de contacten beschermd tegen uitputting.

Het apparaat dat ik noemde is een krachtigere versie van de PicoSSR 2 Mosfet, ook wel bekend als het kleinste apparaat op de markt. Omdat het zo klein is, past het gemakkelijk in elk compatibel Airsoft pistool!

Koop nu.

SHS HOGESNELHEIDSINSTALLATIEKIT

https://airsoftgunslover.com/wp-content/uploads/2020/04/word-image-6.jpeg

Dit is een upgrade kit voor versie 2 van de AEG, waarmee u uw geweer aan de ROF kunt leveren met ongeveer 23 BBs per seconde.

Het heeft hiermee te maken:

 • SHS hogesnelheidsmotor
 • CNC-gefreesd SHS 13:1 wielstel
 • M120 veer voor snelheden van 360-400 FPS
 • Getande zuiger van massief staal 14 Nylon

Koop nu.

Scherpschuttersgeweer, reserveonderdelen

Sluipschuttersgeweren moeten zeer nauwkeurig en eenvoudig te bedienen zijn. Om dit te bereiken moet het binnenste gedeelte als een klok werken, daarom gebruiken zoveel sluipschutters hun geweren religieus. Er worden echter wel onderdelen gebruikt en er zijn veel interessante updates die aan uw geweer kunnen worden toegevoegd.

Read More Related Guides  Best Airsoft War Videos Of Every Time

Hieronder staan drie voorbeelden van de meest populaire onderdelen voor bolt action sniper rifles.

GAT MB01 VERBETERDE METALEN STARTBAK

https://airsoftgunslover.com/wp-content/uploads/2020/04/word-image-7.jpeg

Dit is een vervangende trekker die gebruikt kan worden voor de Airsoft MB01, SD96 en UTG Type 96 Shadow OPS sniper rifles. Het kan worden gebruikt om de huidige triggerbox te vervangen als u een metalen zekering met een iets hogere gevoeligheid op een goedkoop geweer nodig heeft, of u kunt het gebruiken voor een reparatie.

Koop nu.

BOUTGREEP

https://airsoftgunslover.com/wp-content/uploads/2020/04/word-image-8.jpeg

Aangezien de kolf een van de meest gebruikte onderdelen van het geweer is, is het ook inferieur aan een van de eerste onderdelen in termen van slijtage. Het UTG slot kan gebruikt worden met UTG Type 96 Shadow OPS, Mauser Pro Tactical en TSD Type 96 geweren.

Het handvat is gemaakt van metaal en is gemakkelijk vast te houden, zelfs met handschoenen.

Koop nu.

SLUIPSCHUTTERSGEWEER GOEDE SET VAN SLUIPSCHUTTERSGEWEREN

https://airsoftgunslover.com/wp-content/uploads/2020/04/word-image-9.jpeg

Als u het vermogen wilt verhogen, kan deze set uw sniper rifle op 530-550 SPF brengen (ongeveer 20% meer vermogen). Hij wordt geleverd met een trekveer, trekveergeleiding en trekcilinder.

Koop nu.

Onderdelen voor gaspistolen

Omdat gaspistolen bestand zijn tegen terugslag, is de druk op de inwendige organen hoger dan bij de AEG. Daarom vereisen deze wapens zorgvuldig onderhoud als u niet wilt investeren in reserveonderdelen. Er zijn echter veel reserveonderdelen beschikbaar voor de klantenservice, zowel voor upgrades als voor reparaties.

KW HOGESNELHEIDSBOUTASSEMBLAGE

https://airsoftgunslover.com/wp-content/uploads/2020/04/word-image-10.jpeg

Gemaakt van hoogwaardig staal en nylon polymeervezel is deze boutmontage zeer geschikt voor het LM4 lager (bekend om zijn zware tegenslagen), de LM4C en het LM4 PTS lager. Hierdoor kunt u uw snelheid met ongeveer 50-70 FPS verhogen, wat betekent dat zwaardere BB’s kunnen worden gebruikt voor een beter bereik en een grotere nauwkeurigheid.

Koop nu.

ELITE-VERMOGEN/KWTZ 1911 SCHUIFVERGRENDELING HENDEL

https://airsoftgunslover.com/wp-content/uploads/2020/04/word-image-11.jpeg

De open-slotvaten uit 1911 zijn indrukwekkend, maar ze hebben een bekend nadeel: het slot vervaagt na herhaaldelijk gebruik. Als u dus op uw zijderailleur wilt vertrouwen, kunt u de standaard hendel vervangen door een duurzamere hendel.

Het werkt met de Elite Force 1911A1, de Elite Force Tac 1911, de Colt 1911A1, de Blackwater 1911 en de Red Jacket 1911.

Koop nu.

DE ELITETROEPEN HEBBEN DE OMBOUWSET VAN 1911 VOLTOOID

https://airsoftgunslover.com/wp-content/uploads/2020/04/word-image-12.jpeg

Het pistool uit 1911 heeft een mooie en indrukwekkende zijloop, zodat veel spelers het waarderen. Om ervoor te zorgen dat alles goed verloopt, raad ik u aan deze herstelkit aan te schaffen, die alle benodigde onderdelen voor reparatie en onderhoud bevat.

Koop nu.

De beste externe onderdelen van Airsoft

De externe partijen hebben twee doelen: het verbeteren van het gebruik van wapens en het geven van een slecht imago. Daarnaast hebben veel luchtkanonnen externe onderdelen nodig voor diverse accessoires zoals een bril en rode puntlasers.

Aangezien er veel externe partijen zijn, zal ik u door de hoofdcategorieën leiden en slechts één voorbeeld geven voor elk product.

Omzettingskits en -adapters

TACTISCHE GEWEEROMZETTINGSSETVOOR 1911/MEUPISTOLEN

Als u uw 1911A1 GBB en CO2 pistool wilt ombouwen tot een geweerpistool, dan is deze ombouwset de juiste keuze. U hoeft alleen maar de handgreep van het pistool te verwijderen en in plaats daarvan de kit te installeren – deze heeft zelfs een ingebouwde spanhendel.

Read More Related Guides  Get your gear here! 6 Best Airsoft Brands in 2019

Bovendien kunnen dankzij het complete Picatinny-railsysteem (boven-, zij- en onderzijde) nog meer accessoires en handgrepen worden toegevoegd.

Koop nu.

OMBOUWSET VOOR CARABINERPISTOOL SERIE G AIRSOFTMACHINEPISTOOL

Deze kit is ontworpen voor luchtpistolen uit de G-serie en maakt van elk pistool een lange karabijnhaak met vele accessoiremogelijkheden (dankzij de superieure RIS-systeemvermenigvuldigers aan alle vier de zijden van de kit). Er is ook een ingebouwde bufferbuis die de gebruiker in staat stelt om een bed met vijf verschillende posities te bevestigen. Dus je kunt je Glock in CQB-scripts gebruiken, en niet alleen als secundair wapen!

Aangezien u te maken heeft met een geweer, heeft u een scharnierende voor- en achterruit nodig om uw doel te kunnen richten. Voor een grotere precisie maakt de kit het mogelijk om gemakkelijker toegang te krijgen tot de hopkamer van de Glock. Al met al is dit de perfecte ombouwkit als je geen afstand wilt doen van je favoriete Glock!

Koop nu.

TACTISCHE KARABIJNHAAKSET

Deze kit is uitsluitend gemaakt van hoogwaardige en duurzame polymeren en kan van elke Glock Pista GBB een CQB karabijnhaak maken. Zo kunt u meer accessoires toevoegen (dankzij het RIS-railsysteem), profiteren van een grotere nauwkeurigheid (dankzij extra ijzeren vizieren) en een betere hantering van de vaten krijgen.

Koop nu.

Handgrepen en railsystemen

Bewakers zijn geweldig om de grip van een wapen te verbeteren, maar ze laten een hovercraftwapen er ook beter en intimiderender uitzien. Aan de andere kant maken railsystemen het mogelijk om meer accessoires te gebruiken.

HANDBESCHERMING VAN GLANZEND METAAL

Niets zegt het als een metalen verdediger die het wapen dikker en sterker maakt! En niet te vergeten dat het 7-inch knopmodulesysteem ideaal is voor het toevoegen van allerlei accessoires (bijv. aandachtspunten) en spoorsegmenten.

Koop nu.

EEND OP M4 LENGTE VAN KARABIJNHAAK MONTEERT VIER RAILSYSTEEM

Het systeem bestaat uit vier picatinny rails, elk met 14 gleuven voor allerlei accessoires. Ik vind het leuk dat het gemaakt is van vliegtuigaluminium, en het ontwerp ervan verbetert elk ruimtevaartwapen met uitstekende graveer- en CNC-bewerkingstechnieken.

Het is eenvoudig te installeren en u hoeft geen wijzigingen aan te brengen in de uitvoering.

Koop nu.

Pistoolgreep

Pistoolgrepen zijn perfect voor het verbeteren van de vorm van het pistool en de voorraad, omdat ze beschikbaar zijn in een verscheidenheid aan vormen, texturen en materialen.

Y/Y GR16 TACTISCHE GEMOTORISEERDE HANDGREEP

G&G is een van de meest populaire fabrikanten van luchtbuksen op de markt, dus het is niet meer dan normaal dat ze ook onderdelen en accessoires produceren. Deze pistoolgreep is ontworpen om uw M4 of M16 AEG een aangepaste look te geven, maar biedt ook een betere grip dankzij de gegoten vingergroeven. Om nog maar te zwijgen van het feit dat het oppervlak een zodanige textuur heeft dat het goed in de hand ligt, zelfs als u geen handschoenen draagt.

Koop nu.

Aandelen

Read More Related Guides  Best Airsoft Mask: The 2020 Expert Guide for Face Protection

De kolf is het belangrijkste onderdeel van het geweer, omdat het extra steun biedt door het aan te sluiten op de schoudertas. Bovendien gebruiken de meeste AEG’s een reserveset als accubox, wat de beschikbare ruimte voor bedrading en andere elektronische apparaten vergroot.

H&K 416 E1 VOORRAAD

Dit kraanbed past op elk M4-pistool en kan worden gebruikt als een accucompartiment. De applicatieplaat is gestructureerd (om goed op de schouder te passen) en heeft zelfs openingen om luchtcirculatie rond de batterij mogelijk te maken.

Koop nu.

BINNENPLAATS STIJL VAT

Met zijn robuuste ontwerp, goede pasvorm op de meeste M4 AEG stuwbuizen, rubberen flessenbak en verstelbare lengte is deze CRT-style box ideaal als u het uiterlijk van uw geweer wilt verbeteren en een paar extra handlingpunten wilt krijgen. Bovendien is het geweer uitgerust met twee geïntegreerde scharnieren en QD-harnashouders, wat ook de manier waarop het geweer wordt gedragen verbetert.

Koop nu.

ACTIEVE VOORRAAD ALFAGLOSS

Compatibel met de meeste M4 geweren, is het een unieke en veelzijdige koffer. De gewatteerde billen en de getextureerde grip verbeteren de controle en het comfort, en de billengte kan worden aangepast aan vier verlengingen. Tot slot heeft het magazijn een geïntegreerde magnetische boom die het mogelijk maakt om een extra M4-protocol op te slaan.

Koop nu.

Beugel

Een goed ontworpen voetstuk kan het verschil maken tussen overwinning en nederlaag, omdat het de speler in staat stelt zich vrijer over het veld te bewegen. Als u bijvoorbeeld een harnas aan uw geweer heeft, kunt u het gebruiken om het geweer over uw schouder of over uw lichaam te dragen als u dekking zoekt (zodat uw handen vrij zijn).

ÉÉNPUNTSBEVESTIGINGSLUS CQD M4 GEHEEL METAAL

Ik raad het gebruik van metalen harnasbanden (zoals deze) sterk aan, omdat deze veel beter bestand zijn tegen slijtage. Deze beugel is eenvoudig te installeren door hem aan te sluiten op de bufferbuis van een M4 geweer en maakt het gebruik van enkelpuntsstroppen mogelijk.

Koop nu.

Voltooiing

De interne en externe onderdelen zijn belangrijk in Airsoft omdat ze spelers helpen het uiterlijk en de functionaliteit van hun wapens te verbeteren. Dus, als u niet van plan bent om een Airsoft vervangingswapen voor de rest van uw leven te gebruiken, raad ik u ten zeerste aan om er aan te wennen.

Natuurlijk is het een kwestie van vallen en opstaan, maar u neemt graag de tijd om uit te zoeken hoe uw geweer of pistool van binnen en van buiten werkt!

 

 

 airsoft guns,cheap airsoft guns

Disclosure: We are a professional review company & our reviews are not biased towards any of the products we review. We test each product thoroughly and give marks to only the very best that is given by our author. We are very independently owned & the opinions expressed here are our own. However, if you purchase anything after clicking the links present in the articles then we get some commissions for it which help maintaining the websites expenses like servers, security etc.


Like it? Share with your friends!

0